2011. február 25., péntek

13.fejezet

Csengettek.Anna sietve nyitott ajtót és a szíve a torkában dobogott mikor meglátta Justint.
-Ejha.-szólalt meg Justin.-gyönyörű vagy Anna.
-Köszönöm.-felelte Anna széles mosollyal.
-Indulhatunk?.-kérdezte Justin,de már nyújtotta a kezét Anna felé.Anna büszkén karolt Justinba.Justin udvariasan kinyitotta az ajtót és mosolyogva várta míg Anna beszállt az autóba.Anna egész úton Justint figyelte,elég semleges dolgokról beszélgettek,de hamar odaértek ahol a buli volt.Kiszálltak az autóból  és elindultak a bejárat felé,ahonnan már eszeveszetten dübörgőt a zene.Justin becsöngetett,egy nagydarab kopasz fickó ajtót nyitott nekik,és szívélyesen behívta őket.A buli már javában zajlott,Anna látni vélt pár ismerős arcot.Justin sok embernek oda intett,vagy bólintott Anna nagyon büszke volt Justinra és nagyon örült hogy eljött.
Ekkor hirtelen megpillantotta barátnőjét.Chels két fiú társaságában látszatra igazán jól érezte magát.
-Chels.-szólt oda Anna.Chels természetesen mint aki süket,természetesen "alkalmi",nem fordult meg de mivel a két fiú Annát figyelte ezért megfordult.
Áh,Anna nem is gondoltam,hogy találkozunk.-elindult Chels Anna felé és egy laza puszit nyomott az arcára.
-Justin.-fordult Justin felé egy kedves de látszólag erőltetett mosollyal,Justin természetesen viszonozta a mosolyt és bólintott.
-Beszélnünk kell Chels.-mondta Anna a lánynak.
-Megbocsájtasz nekünk Justin?.-kérdezte a fiútól Anna,Justin bólintott és elengedte Anna kezeit.
-Hozok inni valamit addig nyugodtan beszélgessetek.-ezzel el is indult Justin.Anna fürkészve figyelte barátnője arcát vajon mire gondolhat.
-Chels,szeretném ha nem haragudnál rám.-kezdett bele Anna.-Nem akartalak semmivel gyanúsítgatni csak félre értettem a helyzetet....
-Anna,tudod azt hittem ismersz engem.-vágott szavaiba Chels-de örülök hogy ezt tisztáztuk,és most azonnal menjünk táncolni mert erre van szükségünk.-és ujjongva elkezdte rázni Annát.Anna nagyon jól érezte magát sokat táncoltak.Justin  sok számát elénekelte,és ilyenkor mindig úgy érezte mintha csak neki énekelne.Nagyon boldog volt.Elég jól eltelt az idő olyan hajnali fél kettő körül lehetett,mikor Justin éppen megkérte Annát,hogy menjenek ki kicsit levegőzni.
Ekkor Justin vállát hirtelen megragadta valaki.
-Justin hello.-vigyorgott egy srác,az már biztos bőven volt benne alkohol,elég jól dülöngélt is.
-Ismerlek?-kérdezte Justin akinek nem igen volt ínyére a helyzet Annanak hirtelen nagyon rossz érzése támadt,de fogalma sem volt mi fog történni.
-Be sem mutatod a barátnődet Justin?.-próbálta a zenét túlkiabálni a fiú.-hát persze.-nevetett gúnyosan.
-Elárulod honnan ismerlek.?.-kérdezte Justin és kezdett egyre indegesebb lenni ,észre sem vette hogy egyre jobban szorítja Justin kezét.Ekkor egy másik fiú lépett oda.
-Hagyd abba Tyler,erre semmi szükség.-próbálta elrángatni a srácot.
-Igaz nem is kell őt bemutatnod,de azért irigyellek Justin.-folytatta a fiú.-gondolom mikor alattad van és jönnek a görcsök jót mozog a kicsike ugye,és nyálból sincs hiány?.-Anna körül szinte megállt a levegő,és hirtelen mindenki elhalhatott.Justinnak kellett egy kis idő mire felfogta a hallottakat,de már lendült is az ökle,és Anna arra lett figyelmes hogy a srác a a földön van és vérzik az orra meg a szája.
-Hogy jössz te ahhoz hogy így beszélj a barátnőmről?.-rángatta fel Justin a srácot  földről és megpróbálta újra megütni de szétválasztották őket.Anna abban a pillanatban úgy érezte ki kell onnan mennie,mert különben ott esik össze..........

6 megjegyzés:

  1. avv remélem hamar hozod a kövit.. mert ez őszintén elég karcsú.. de kellenek kötő részek is.. am szerintem semmi baj vele :D
    csak így tovább Pux

    VálaszTörlés
  2. Köszi sietek a kövi már esemény dúsabb lesz:)

    VálaszTörlés
  3. csak így tovább.:)
    izgalmaas...remélem minden rendben lesz.:) és semmi baja Annenak.:)♥
    köviit.:) hosszút.!!

    VálaszTörlés
  4. Jaj miért itt hagytad abba?
    Te lány...am nagyon jó lett:)
    Siess a kövivel!!!!!

    Rebecca^^

    VálaszTörlés